Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Klubtagjaink 2008

2008.02.09

A Mátra Fotóklub tagjai :

 

Bolya Árpád - Elnök

 

Hitvallás: " Azt hiszem, a mindennapi életben mindnyájunkat különböző dolgok indítanak meg. Sőt, egyre inkább úgy tűnik, mintha hatalmas nagy jelzőtáblák után sóvárognánk, melyek egyértelműen jelzik az utat, amelyen mennünk kell. S bár ellustultunk, azonban alapvetően mégis kifinomultságra törekvő lények vagyunk. Érzékeink képessé tesznek bennünket, hogy az apró eltéréseket is észre vegyük látványban, illatokban és hangokban egyaránt. Boldoggá tesz, ha ezeket az apró kis csodákat láthatom és mások számára is láttathatom."

 

Laczházi Zoltán

 

Magamról : " 2003 óta foglalkozom aktívan fotózással. Jelenleg hobbiként és megélhetési forrásként is űzöm. Kedvenc témám nincs, ami megfog és szerintem jól mutat, azt igyekszem megörökíteni. Dolgoztam a Heves Megyei Hírlapnál és a Föld című újságnál is.

 

Mihályi Gábor

 

Nagy Róbert

 

Szabó János

 

Magamról: " Szabó János vagyok, 2006 óta lakom Gyöngyösön a feleségemmel. CNC-részlegvezető vagyok egy egri cégnél. Körülbelül 5 évvel ezelőtt kezdtem fotózni. Van még bőven tanulnivalóm. A legtöbb fotótéma érdekel, de leginkább a panoráma fotózás.

 

Szabó Katalin

 

 

A tagok listája nem teljes, folyamatos feltöltés alatt van.