Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


IPIAPACS! - FOTÓPÁLYÁZAT

2008.02.12

Hetedhét Játékév pályázat

Ipiapacs!
Fotópályázat

"Ipiapacs egy, kettő, három! Aki bújt, aki nem, megyek!" - kiabálják jó hangosan a fa törzséhez fordulva, vagy a házfalhoz simulva. Aztán uzsgyi, futva keresik a többieket, és rohannak vissza a várba leipiapacsolni egymást. Jókat játszanak kint a szabadban: a réten, a kertben, a városi ligetben, kint az utcán, bent a házak között, vagy éppen az aszfaltos iskolaudvaron. Bújócskáznak és fogóznak, kavicsot dobálnak, botokkal harcolnak, labdáznak, ugróköteleznek, homokvárat építenek, bicikliznek és görkorcsolyáznak.

Elő a fényképezőgéppel és a családi fényképalbumokkal! Az "Ipiapacs!" fotópályázatra várjuk azokat a régi és újabb fényképfelvételeket, amelyek szabadban játszókat örökítenek meg!

A zsűri által legjobbnak ítélt képeket díjazzuk. A díjat nyert fotókból óriásplakátokat készítünk, és bemutatjuk azokat az Ipiapacs! című szabadtéri kiállításon, a Skanzenbe vezető út mentén.

A fényképfelvételeket digitális formában, egyenként kérjük elküldeni e-mailben a jatek@sznm.hu címre. Azokat a képeket tudjuk óriásplakátra nagyítani, amelyek felbontása legalább 300 dpi, ezért kérjük, hogy az e-mailben elküldött nézőkép mellett a legalább 300 dpi felbontású képet is küldje el CD-n a Skanzen címére, "Ipiapacs!" jeligére: 2000 Szentendre, Sztaravodai út.

Információ: F. Véghelyi Anna 06-26-502-511.

A fotó mellé kérjük az egyes fényképfelvételek leírását és a pályázó adatait:
a fotó készítőjének neve, a készítés helye és ideje, a kép címe, a képen látható játék neve és rövid leírása, valamint a pályázó, azaz a kép beküldőjének neve és elérhetősége (telefonszám, e-mail cím, postai cím).

Beküldési határidő: 2008. március 15.
Ipiapacs! kiállítás látható: 2008. április 1. ? 2009. március 15.

Cseréptörést nem vállalunk! ( www.skanzen.hu)